Comunicate de presa

În contextul apariției în mass-media de specialitate a unui articol în care se menționează faptul că, gazoductul BRUA – faza 1 funcționează la doar 0,2% din capacitatea instalată, SNTGN TRANSGAZ SA precizează că această informație este total eronată (...)

Operatorul Sistemului de Transport Gaze din Polonia, GAZ-SYSTEM S.A., și TRANSGAZ S.A., Operatorul Sistemului Național de Transport gaze naturale din România au semnat un Memorandum de Înțelegere.

Prin semnarea Memorandumului, ambele Părți își confirmă intenția și angajamentul de a depune cele mai bune eforturi pentru a pune bazele unei relații de cooperare și pentru a identifica oportunități de fundamentare a unor noi direcții de sprijin (...)

Secretariatul General al Guvernului, convoacă acționarii care reprezintă, individual sau împreuna, 5% din capitalul social al Societății Naționale de Transport al Gazelor Naturale Transgaz S.A. Medias, în vederea definitivării Scrisorii de așteptări, având ca obiectiv punerea in acord a principalelor așteptări cu privire Ia evoluția pe următorii patru ani de activitate ai S.N.T.G.N. Transgaz S.A. Mediaș, pentru selecția administratorilor (....)