Modernizare tranzit 1

MODERNIZAREA SISTEMULUI DE MĂSURARE TRANZIT 1 BULGARIA

Modernizarea Sistemului de Masurare la SMG Isacea şi SMG Negru Voda  Conducta Magistrala TRANZIT 1

În cadrul acţiunilor care vizează realizarea proceselor aferente Sistemului de Management Integrat Calitate – Mediu,  SNTGN TRANSGAZ prin Departamentul TRANZIT, a încheiat cu succes lucrările de modernizare a staţiilor de măsurare situate pe traseul Tranzitului 1.

Investiţia s-a efectuat pentru upgradarea sistemelor de măsurare a cantităţilor de gaze naturale tranzitate din Federaţia Rusă spre Republica Bulgaria, peste teritoriul vamal al României - între Staţiile de măsurare gaze naturale Isaccea şi Negru Vodă.


Vedere de ansamblu a Sistemului de masurare Tranzit 1 

 

Cabina de instrumentatie

Linii de masurare

Soluţiile tehnice implementate, au precizia de măsurare a cantităţilor de gaze naturale ce se transportă pe sistemul Tranzit 1 spre Bulgaria, la nivelul sistemelor existente pe celelalte linii de tranzit la Statiile de Măsurare Isaccea şi Negru Vodă. 

Linii de masurare

Testele de funcţionare cât şi punerea în funcţiune s-au efectuat de către firma constructoare, sub atenta supraveghere a specialiştilor Departamentului TRANZIT cât şi a reprezentanţilor companiilor din Rusia si Bulgaria, proprietarul, respectiv beneficiarul gazelor naturale care se transportă pe tronsonul românesc de conductă între cele două instalaţii de măsurare modernizate.

Cabina instrumentatie, situata peste liniile de masurare