Evenimente nationale 2010

2010-02-15

In contextul economic actual, cand este tot mai vizibila schimbarea de tonalitate in viziunea analistilor de la pesimism si ingrijorare catre optimism si incredere, Bursa de Valori Bucuresti a organizat o prima conferinta din acest an a pietei de capital, avand ca tema “BVB – succesul finantarii pentru dezvoltare”. Avand in vedere implinirea de catre SNTGN Transgaz SA a doi ani de la listarea pe BVB, compania a fost invitata sa prezinte povestea de succes a IPO-ului derulat

2010-02-18

Deschiderea sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti din data de 16 februarie 2010 a fost oficiata de catre doamna Elisabeta Ghidiu, Director Directia Strategie, Piata de Capital, Comunicare si Relatii Corporative, Transgaz. Evenimentul a avut loc în cadrul programului BVB de promovare a pietei bursiere sub denumirea Personalitati deschid Bursa, cu ocazia celebrarii a 2 ani de la începerea tranzactionarii actiunilor Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti. Gazdele evenimentului au fost domnul Alin Barbu, director general adjunct BVB, alaturi de doamna Ileana Botez, Director Comunicare si Marketing BVB. 
“În numele Consiliului de Administratie, al executivului Transgaz, va multumim pentru onoarea de a fi astazi prezenti la oficierea momentului de deschidere al sedintei de tranzactionare. Apreciem ca prezenta noastra la BVB, la 2 ani de la listare, ne-a adus un plus de transparenta în activitate si, cu atât mai mult, o responsabilitate majora. Cred ca reprezentantii factorilor de decizie la nivel national trebuie sa aiba în vedere ca acele strategii de dezvoltare ale economiei nationale sa accentueze rolul pe care Bursa de Valori Bucuresti îl are, nu doar ca mecanism de finantare, ci si ca motor al integrarii economice. BVB este un partener de încredere, demn de luat în seama când se pune problema asigurarii finantarii activitatilor companiei. Am certitudinea ca prin eforturile conjugate ale emitentilor si ale conducerii BVB putem sustine dezvoltarea pietei de capital românesti.” a declarat doamna Elisabeta Ghidiu. Deschiderea sedintei de tranzactionare a fost urmata de o conferinta de presa.
Inregistrare audio eveniment