Evenimente nationale 2009

2009-01-26

SNTGN TRANSGAZ SA Mediaş a organizat în data de 23 ianuarie 2009, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti evenimentul "Transgaz - Primul an la Bursa de Valori Bucureşti", eveniment ce a marcat aniversarea primului an de la admiterea la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de BVB, a acţiunilor Transgaz.

2009-04-03

Asociatia Analistilor Tehnici din Romania in parteneriat cu Transgaz S.A. organizeaza la Sighişoara in perioada 22-24 mai 2009 a 2-a Conferinta Internationala de Analiza Tehnica. Si in acest an, subiectul va fi unul de actualitate si realism pentru oricare actor al pietelor financiare/de capital: Black Swans vs. White Swans: Cum Poate Preveni Analiza Tehnica Dezastrele Financiare.

2009-04-22

100 de ani de istorie a gazului românesc. Un secol de supremaţie şi forţă – acesta este sloganul sub care se desfăşoară evenimentul Romgaz 100 de ani, în perioada 23-25 aprilie, la Mediaş, în centrul industriei gazelor naturale. 
S.N.G.N. Romgaz SA şi S.N.T.G.N. Transgaz SA marchează împlinirea a 100 de ani de la prima extracţie de gaz natural din România printr-un eveniment special, dedicat întregii industrii de profil. La acest eveniment şi-au anunţat prezenţa oficialităţi interne şi internaţionale, numeroase personalităţi din rândul autorităţilor centrale şi locale, precum şi reprezentanţi ai colaboratorilor din domeniu ale celor două companii.

2009-09-14

În data de 10 septembrie 2009 companiile SNTGN TRANSGAZ SA şi SNGN ROMGAZ SA au organizat la Mediaş masa rotundă cu tema “Dezvoltarea durabilă a sistemului energetic naţional şi asigurarea securităţii în alimentarea cu energie electrică şi gaze naturale". Înscriindu-se în calendarul evenimentelor aniversare ale Zilei Gazistului, această masă rotundă s-a bucurat atât de prezenţa conducerii celor două companii naţionale cât şi de prezenţa reprezentanţilor Ministerului Economiei, ai partenerilor de dialog social şi cei ai mass-mediei naţionale şi locale. Tema evenimentului şi dezbaterile ce au avut loc, au subliniat direcţiile de dezvoltare şi investiţiile programate de cele două mari companii gaziere în contextul dezvoltării durabile a sectorului energetic naţional şi creşterii siguranţei energetice a României.